WE

Sonja: 06-10088411 Larissa: 06-83943054

Wij zijn twee enthousiaste gecertificeerde event managers en worden heel blij van alles wat te maken heeft met “live” events. Wij organiseren niet “gewoon” een feestje maar we organiseren evenementen waarbij we komen tot de kern van de “why?”. Daarom stellen we altijd heel veel vragen. Zodra we bij die kern zijn kunnen we strategisch met jullie meedenken en het event in jullie marketingmiddelen mix een plaats geven.

Beiden hebben we een stevige achtergrond in de marketing en communicatie, Larissa aan bureauzijde en Sonja aan klantzijde. Wij zijn vakidioten en weten als geen ander hoe belangrijk het is om te bepalen wie je doelgroep is, hoe je deze kan bereiken, welke taal je moet spreken én we kunnen creatief & strategisch meedenken over wat jullie willen bereiken met het event en wat je wil meegeven in de breedste zin van het woord.

Larissa heeft internationale ervaring op het gebied van het organiseren van festivals en Sonja heeft veel ervaring op het gebied van de organisatie van grote evenementen zoals beurzen & meerdaagse congressen.

Daarnaast hebben we allebei nog onze specialiteiten. Sonja is expert in duurzaamheid en kan jullie advies geven en helpen om jullie evenement te verduurzamen en aan welke eisen je moet voldoen als organisatie om het label “green” te krijgen.

Larissa is een beelddenker/creatief en wordt heel blij om de juiste sfeer, door middel van styling, aan te brengen aan jullie event. Dit kan zijn door de kleuren van jullie logo of het DNA van jullie bedrijf door te voeren in het event of om een thema door te voeren.

Door het combineren van al onze kennis, expertise, creativiteit, enthousiasme en natuurlijk jullie input, zorgen wij ervoor dat juist jij ook gast kan zijn op je eigen event!

Groet,

Sonja & Larissa